Sildballfestival2015

Sildballfestival 25. april

Rindal er klar for sin åttende Sildballfestival!
Sildballfestivalen i Rindal følger opp de siste års suksess og inviterer til sildballfestival for åttende året på rad. Komiteen velger fortsatt å begrense arrangementet til kun 1 dag, men da kan du til gjengjeld bli engasjert «hele dagen».

Tradisjonen tro blir det Sildballbuffe i Rindalshuset. Rett etterpå vil Edgar Kattem holde et bilde-foredrag i Attanova med tittelen "Bilder fra ny og gammel tid".
På kvelden blir det "sildballpub" med dans på Saga Trollheimen Hotel med musikk av Gøy på landet.

Festivalens høydepunkt er for mange den store sildballbuffeèn  i Rindalshuset mellom kl 13.00 og 16.00 hvor det tidligere år er servert over 1000 sildballer til rundt 250 besøkende, og arrangementskomiteen håper at det blir like stort innrykk av matglade, sultne deltagere også ved årets sildballbord.  

Rett etter sildballbuffeèn blir det tilbud om foredrag av Edgar Kattem i Attanova(Rindalshuset) kl 16.00. Edgar har et uutømmelig arkiv av gamle spennende fotografi, og under sildballfestivalen vil han presentere et lite potpurri av et lysbildeforedrag med tittel «Bilder fra ny og gammel tid».

På kvelden blir det ”sildballpub» med dans på Saga Trollheimen Hotel til musikk av ”Gøy på landet” bestående av de lystige trubadurene Torbjørn Kvande og Svein Håvard Saksen fra Surnadal som det siste året har hatt flere flotte opptredener i Rindal!

Før dansen vil det for første gang ble arrangert Sildballquiz fra kl 20.00 etter samme form som de tradisjonelle pubquizene i Rindal.  
 

Hele plakaten kan du se HER.