Lørdag var det Rindal 1 som spilte kamp mot Frøya, og vant oppskrftsmessig.
Søndag var Lensvik motstander for Rindal 2. Her ble det poengdeling med 1-1.

RindalFrøya
Rindal - Frøya
unnamed[1]
Rindal 2 mot Lensvik

Rindal 1 har tidligere vunnet 5-2 mot Dolmøy, mens det ble det tap 2-4 mot KIL/Hemne forrige helg. Lørdagens motstander Frøya sto uten seier så langt og Rindal var derfor store favoritter før kampen, som ble spilt i Sodvinhallen på Kyrksæterøra.

Og til tross for en noe ruskete kamp fra Rindals side, var det Rindal som styrte kampen fra start til slutt. Det skulle likevel ta nesten halvtimen før første scoring kom. Da er det Geir Bævre som slår ett godt frispark og Scott Skjølsvold-Aasen er først på returen og sklir den i mål til 1-0.
Men frøyværingene vil være med på målshowet og etter 33 minutter kontrer Frøya inn 1-1, og lagene er like langt til pause.

Fem minutter ut i andre omgang blir Geir Magne Glåmen tatt inne i feltet og dommeren peker på straffemerket. Roy Bolme er sikker som banken og setter inn 2-1.

76 minutter er spilt når Rindal lager frispark like utenfor 16m, ca 5 meter fra dørlinja. Ballen blir slått inn foran mål og vi får aldri klarert skikkelig og dermed krangler Frøya inn 2-2.

Men Rindal svarer etter bare noen minutter. Geir Magne slår inn i feltet på bakerste til Steinar Møller, som på direkten setter ballen uttakbart over keeper og inn ved bakre stolpe. En vakker 3-2 scoring. Og fem minutter før full tid er Rindal frampå igjen. Geir Magne er først på en retur av keeper etter et skudd fra 20m. Han serverer enkelt til Roy Bolme som triller inn sin andre scoring for dagen og fastsetter sluttresultatet til 4-2.

Til tross for stor dominans gjennom hele kampen, er det mye slurv og unøyaktige pasninger og vi slipper til Frøya vel enkelt noen ganger. Serieåpninga borte mot Nidelv er allerede førstkommende fredag, og innen den tid må presisjonen opp flere hakk!

Disse spilte kampen:
Brage Heggem, Scott Skjølsvold-Aasen, Lars Aleksander Møkkelgård, Edvard Bolme Fjerstad, Torstein Heggem, Stenar Møller, Harald Røen, Geir Bævre, Mathias Furuhaug, Geir Magne Glåmen, Roy Bolme, Stian Bolme.

Uavgjort for Rindal 2

Søndag var det duket for Rindal 2 sn tredje og siste kamp i Adressacupen. Dagens motstander var Lensvik. Beggelag lå med 0 poeng før kampen, etter å ha tapt mot Gimse og Gauldal.

Rindal starter kampen godt og presser frem en corner etter bare et par minutters spill på Da-Tel arena i Buvika. En corner blir til 4 og Ole Heggem slår inn i feltet, hvor en Lensvik-forsvarer setter ballen i egetmål og dermed 1-0 til Rindal etter bare fre minutters spill.

Etter 18 minutter er det Lensvik som er frampå, og får en noe billig straffe. Men keeper Stian Kooyman redder straffeforsøket enkelt, og Rindal slipper med skrekken.
Men etter 25 minutter står det 1-1 når et skudd fra ute ved sidelinja finner veien over Stian og går inn ved bakerste stang. Dermed står det 1-1 til pause.

I første omgang var det Lensvik som var farligst og skapte mest, men etter pause satt samspillet mye bedre i Rindal-laget og Rindal skapte flere store sjanser som burde blitt omsatt til scoring. Til tross for en god omgang, ble det ingen flere scoringer og kampen endte 1-1.

Riindal 2 havnet dermed sist i sin gruppe, men har fått verdifull kamptrening foran seriestarten mot KIL/Hemne 3, 18. april.