Treningskamp mot Surnadal

Seier mot Surnadal

Fotball: Treningskamp herrer senior

A-laget i fotball begynner høstsesongen fredag 18. august, men har i ferien spilt to treningskamper, mot henholdsvis Surnadal Junior og Surnadal senior.

Onsdag 26. juli møtte seniorlaget Surnadal Jr på Skogsletta. Her ble det en oppskriftsmessig seier med 5-0.

Målscorere var Roy Bolme (3), Geir Bævre og Lars Aleksander Løset-Møkkelgård.

Prestisjeoppgjør mellom a-lagene

Større spenning var det til kveldens prestisjeoppgjør mellom Rindal og Surnadal. På grunn av regnværet ble kampen spilt på Øye kunstgras i Surnadal.
Surnadalingene kom best i gang og allerede før det var spilt to minutter gikk hjemmelaget opp i ledelsen etter noe vågalt forsvarsspill fra vår side. De første 10 minuttene var preget av mye slurv, der Surnadal hadde spill og sjanser.

Men etter dette var det Rindal som tok over. Og etter 27 minutters spill kommer Sander rundt på kanten og slår inn til Martin Bolme Fjerstad som sklir ballen i mål til 1-1.

I det 41. minuttet mister Surnadal ballen til Sondre Bolme som banker den i mål fra 20m. Dermed ledelse 2-1.
Bare tre minutter senere er det nok en gang Sander som får ballen ute på venstrekanten og slår inn. En Surnadals-forsvarer demper ballen på brystet, men det er Daniel Hagen Eide som får ballen og banker den inn til ledelse 3-1 til pause. Og etter spill og sjanser var det slett ikke ufortjent.

Andre omgang er noe mer jevnspilt, og Surnadal kommer til flere sjanser. Og i det 70. minuttet får hjemmelaget uttelling når et innlegg heades kontant i mål.

Kvaliteten faller noen hakk utover omgangen, men vi kjemper godt og ror i land seieren med 3-2-seier.

Spesielt i første omgang viser vi hva som bor i laget og spiller skikkelig god fotball. Dette lover godt inn mot høstsesongen, som åpner med kamp mot KIL/Hemne 2 fredag 18. august på Rinnvollen.