Vestbyen IL på treningssamling i Rindalshallen. Foto: Trollheimsporten.no

Vestbyen G14 med treningssamling i Rindalshallen

- Avstanden fra Trondheim til Rindal er akkurat passe når en først skal på tur, sier Vestbyen IL. De har treningshelg i Rindalshallen.

Trollheimsporten.no har en artikkel om Vestbyen IL G14 sin treningssamling i Rindalshallen i helga, les hele artikkelen nedenfor.

21. januar 2017 Les mer...
IMG_1402

Åpen hall

Onsdag og torsdag uke 29 blir Rindalshallen åpen mellom 11.00 og 16.00. Alle som vil kan da benytte hallen til lek og trening. Velkommen til hallen! 

14. juli 2015
Åpning Rindalshallen

Åpning Rindalshallen

Rindalshallen ble offisielt åpnet i kveld, på første dag av Småtrolluka 2015!
Mange hadde møtt opp for å overvære åpningen, både stor og små.

6. juli 2015 Les mer...
Dugnadslag 1

Dugnadsgjeng i Rindalshallen

G14 har hatt maledugnad i Rindalshallen.

28. april 2015 Les mer...
Byggeplassen 22. desember. (Foto: Trollheimsporten.no)

Andelssalg til Rindalshallen

Fotballavdelinga gikk før jul ut med en oppfordring til alle aktive fotballspillere, fra knøtt til senior, om å bidra til andelssalget for Rindalshallen. Målet var at alle skulle selge to andeler hver. Mange har gjort jobben sin, men en del spillere har ikke meldt inn andelssalg. Vi setter derfor nå ny frist til 15. mars og håper at alle kan bidra med denne viktige jobben for idrettslaget!

Under kan du se lista over de som allerede har sikret seg en eller flere andeler i Rindalshallen! Oppdatert pr. 8. februar 2015.

21. februar 2015 Les mer...
De største bidragsyterne til Rindalshallen så langt. Takk for støtten!

Næringslivets bidrag til Rindalshallen

Næringslivet i Rindal og Surnadal har bidratt sterkt til at byggingen av Rindalshallen blir realisert. Næringslivet og kommunene har bidratt med store summer, noe vi selvfølgelig er svært takknemlige for. Nedenfor kan du se hvem som har bidratt så langt.

Siste bidragsytere blant bedriftene er Møbel-Fiske Surnadal AS (4000,-), Vibo Entrepenør AS (7000,-) og Rindal Byggvare AS (5000,-).

Lista nedenfor er de som har betalt før 08.02.2015. Vi håper enda at lista fylles opp ytterligere :)

21. februar 2015 Les mer...

Skjema for kjøp av andeler

For de som ønsker å fylle ut papirskjemaet for kjøp av andeler i Rindalshallen og sende inn, kan dere laste det ned her.
Vi oppfordrer likevel til å benytte det webbaserte skjemaet.

Skjemaet for utskrift finner du HER.

13. oktober 2014
fotballhallen

Kjøp andeler i Rindalshallen!

Som alle har fått med seg så er grunnarbeidet for Rindalshallen godt i gang. Rindal IL kjører nå i gang andelssalg i den nye fotball- og flerbrukshallen - Rindalshallen.
Selv om både bedrifter og kommunen har bidratt bra økonomisk så langt, trenger vi også god hjelp fra private og andre bedrifter for å redusere lånebehovet mest mulig. Vårt mål er å samle inn kr. 500'000 på andelssalget.

Kjøp av andeler i Rindalshallen er regnet som en gave til Rindal IL og gir ikke en reell eierandel i Rindalshallen. Gaven oppfyller dermed kravet som er satt for å få skattefradrag for gaver til frivillige organisasjoner. Dette gjelder både private og bedrifter.

Les mer og kjøp andeler her...
mms_img-1633964482

Rindalshallen - nå er vi i gang!

I går startet første dugnadsøkt med demontering av flomlysene på grusbanen, før utgraving av tomta, og i kveld er det styremøte.

6. mars 2014 Les mer...
Rindalshallen_468x300_feb14

Rindalshallen - Anbudsinnbydelse

Rindalshallen AS skal bygge en fotballhall og innbyr med dette til anbud på prosjektet. Vedlagt følger utfyllende anbudsinnbydelse.

27. februar 2014 Les mer...