Maren og Anders kåret til Årets spillere

Seniorlagene til Rindal IL, både damer og herrer, hadde avslutning på Torshall lørdag kveld. Der ble det blant annet delt ut pris til årets toppscorer, som ble Bent Vidar Holten på herrelaget med 9 mål, mens Gro Anita Bolme ble toppscorer for damene med 18 fulltreffere. Gro Anita var ikke tilstede.

Den gjeveste tittelen er Årets spiller, som velges av spillerne selv. På herrelaget var det Anders Grytbakk som stakk av med tittelen i år, mens damelaget valgte Maren Rønning. Ingen tvil om at keeperplassen er viktig!

Toppscorer Bent Vidar og Årets spillere Maren og Anders.
Toppscorer Bent Vidar og Årets spillere Maren og Anders.
Bjarte med fortjent takk fra lagleder for damelaget Mali og fotballgruppas leder Morten.
Bjarte med fortjent takk fra lagleder for damelaget Mali og fotballgruppas leder Morten.

Trenerne fikk også velfortjent heder. Både Vegard Karlstrøm for herrelaget, og kke minst Bjarte Rindal som ledet damelaget til seriemesterskap, samtidig som han også har vært hovedtrener for G16 og assistenttrener for herrelaget. Bjarte legger ned vanvittig mange timer for rindalsfotballen, så tusen takk!

Damelaget endte som sagt som serievinnere etter å ha tapt kun en kamp i årets serie. Selv om det ble tap mot Overhalla i kretsfinalen, har laget levert en strålende sesong!

Herrelaget endte til slutt på 5. plass. Etter en litt dårlig vårsesong, avsluttet vi godt i høst og må vel til slutt si oss fornøyd med 5. plassen.