Knepent tap mot Orkanger

Fotball: Herrer senior

Fredag kveld var det klart for lokaloppgjør borte mot Orkanger i herrenes 5. divisjon. Orkanger går ut med et massivt press og etter bare 11 minutter sitter ballen i mål til 1-0. Hjemmelaget fortsetter presset og i det 18 minuttet sitter ball nr 2 i kassa. De første 25 minuttene er vi direkte utspilt og er heldig som kun ligger under med 2-0

Innmarsj mot Orkanger
IMG_2893
I pausen
IMG_2889
I pausen
Målscorer Robert og resten av laget får instrukser av trener Lars Ole i pausen

Men de siste 15-20 minuttene før pause kommer vi mer med og skaper noen sjanser. Den største er det Roy som har når han snapper et dårlig tilbakespill etter halvtimen spilt. Han runder en utrusende keeper, men treffer dårlig og ballen triller på utsida av stanga.

Men etter 34 minutter kommer endelig reduseringen. Stian slår en presis corner som finner pannebrasken til Robert Jonli som stanger sikkert inn 2-1 fra 5 meter. Da ble det plutselig spenning i kampen igjen. De siste 10 før pause er jevnspilt og Rindal går (nok en gang) til pause med stor tro på at det er mulig å ta med seg poeng hjem.

2. omgang er jevnspilt med sjanser tl begge lag. Vi har mange halvsjanser og avslutninger, men skuddene sitter ikke som de skal og går stort sett over og utenfor i dag. Nærmest var Robert som satte ballen i mål etter mye rot inne i Orkangers felt etter 85 spilte minutter, men det annuleres for offside dessverre.

Dermed ebber det ut med tap 2-1.

Etter de første 25 minuttene var det vel ingen som turde håpe på poeng, men etter kampen var det en skuffet Rindal-gjeng. Her hadde vi fortjent minst ett poeng!
Rindal har fått en tøff start på årets 5. divisjon og står uten poeng etter 3 spilte kamper. Det har vært tre tøffe bortekamper, så heretter kan det bare gå oppover :)