Shell-cup

J16 avsluttet handballsesongen med Shell-cup i Kristiansund.

24. april 2016 Les mer...

J16 mot Klæbu

J16 spilte borte mot Klæbu 2 i kveld. Vi møtte en noe bedre motstander. Til pause stod det 16-5. Sluttresultatet ble 29-18.

15. mars 2016 Les mer...

J16 mot Meldal/Flå

J 16 tapte mot Meldal / Flå i dag. Det var en jevn 1.omgang. Stillingen var 12-13 til pause. 2.omgangen tapte vi dessverre, sluttresultatet ble 22-25.

6. mars 2016
12661942_10205698134037917_4911696590654937793_n

J16 mot Hitra

J16 spilte mot Hitra i dag, en altfor spennende kamp igjen. På slutten av 1.omg. skaffet vi oss overtaket, og det stod 12-8 til pause. Det ble en slitsom kamp, som vi til slutt vant 22-17. Siste 5 minutter hadde rindalsjentene overtaket! Heia Rindal!

6. februar 2016 Les mer...

J16 mot Tynset

I dag gikk det ikke helt veien for j16. Etter en jevn kamp, med 8-10 til pause, og 16-18 som sluttresultat måtte vi se oss slått av Tynset. Likevel; ros til jentene for hard jobbing og mye bra spill.

13. februar 2016 Les mer...
12654148_10154536638698275_5616166193374537622_n

Lokaloppgør for J16

J16 var i dag til Surnadal for lokaloppgjør. Etter en solid førsteomgang stod det 12-4 til pause. Etter en litt jevnere andreomgang ble det til slutt en komfortabel seier 23-15. Kan legge til at 9 av 10 utespillere kom på scoringslisten, sterk kollektiv seier!

31. januar 2016 Les mer...
J16 Hitra

J16 på Hitra

J16 har vært på Hitra idag. Etter en jevn første omgang stod det 9-8 i vår favør. Ved kampslutt var resultatet 24-16! Etter årsbeste i 2.omgang kunne vi slippe jubelen løs.

10. januar 2016 Les mer...

J16 mot Trønder Lyn/Hovin

J 16 har vært i Horghallen og spilt mot Trønder Lyn/ Hovin i dag. Det ble en komfortabel seier 27 - 16! Fin oppladning til kampen mot Hitra i morgen.
Jentene fortsetter med det gode lagspillet.

9. januar 2016 Les mer...
J16 melhusflå

J16 spilte borte mot Meldal/Flå i dag. Vi låg under med flere mål i starten av første omgang, men jentene klarte å snu kampen med knallgod jobbing i forsvar og godt samarbeid. Det ble seier 20-21 til slutt, med jubel og glede! Dette var siste kampen vår før jul. Gleder oss til fortsettelsen.

13. desember 2015 Les mer...
J16 Melhus Gimse

Seier mot Melhus/Gimse

J16 jobba knallbra i forsvar i dag. Meget stolt av bra lagspill, hvor jentene jobba for hverandre og drog i land en solid lagseier!

6. desember 2015 Les mer...

I dag spilte J16 en veldig god kamp mot et sterkt Klæbulag. Det ble dessverre tap med 4 mål, men mer enn godkjent gjennomføring av jentene. Det var vilje, tempo og bevegelse fra første til siste minutt.