J14 på RørosBanken Yngrescup

Handball: J14

image1.JPG

Fredag 2. okt reiste J14 til Røros for å være med på RørosBanken Yngrescp. Laget sjekket inn på Røros Skole og spilte umiddelbart en kamp mot Strindheim. Denne vant jentene og kunne ta kvelden med første seier i lomma.

Første kamp lørdag rauk vi på et tap, som var fortjent, dette mot Selbu.

Neste motstander var Byåsen, her hevet vi oss litt fra forrige kamp og det ble ny seier.

Til slutt, utpå kvelden, spilte jentene mot Hommelvik. Her ble det også et fortjent tap. Dermed endte vi på 3. plass i pulja.

Søndag begynte vi i B-sluttspillet. Første motstander var Sparbu. Jentene var heltente. Nå er det vinn eller forsvinn. Ny seier og meget god stemning!! Dermed skulle vi møte de som bodde på naborommet på skolen vi bodde på, Flatås IL.

Flatås kom best igang og fikk inn noen mål. Men jentene kvikna til og da sluttsignalet gikk stod det 5-5 etter en kjempegod kamp av rindalingene. Ekstra spenning med sudden death. Vi starter med ballen og en mindre på banen. Det suser et skudd en hårsbredd over målet, og det kunne virkelig ha bikket våre jenters vei. Istedet blir hadt straffet og får dømt straffe imot. Slik endte vi på 3. plass i B-sluttspillet (3. plass pga målforskjell). 

Vi er meget godt fornøyd med innsatsen på jentene, to kamper som vi glemmer og tar med oss det fine og gode spillet i de andre kampene. Vi kunne like gjerne ha endt med å spille om 1. og 2. plassen. 

Ellers vil vi fremheve cupen som er meget velorganisert. Det var rent og ryddig. God og sunn mat. Mye og nok mat til alle. Varmmat til alle måltider. Mange som var med å hjelpa til, infoluke om det var noe du lurte på. Kiosker mange plasser. Sportsutsalg utenfor inngangen med gode tilbud. Dette var virkelig morro å være med på! Vi har stortrivdes og masse latter har det blitt.