A-laget med 7 strake seire

Fotball: Senior herrer

Herrelaget i 5. divisjon inntok i dag tabelltoppen i sin 5. divisjonsavdeling når de vant 6-1 borte mot Svorkmo NOI. Dette var lagets 7. strake seier, og den 8. totalt på 10 kamper i år.

Dolmøy hjemme

Laget begynte uken med hjemmekmp mot Dolmøy på Rinnvollen tirsdag. Martin Bolme Fjerstad sendte Rindal i føringen etter 17 spilte minutter, men Dolmøy kom tilbake og sikret 1-1 til pause bare minutter før pause.

Utover i 2. omgang dro derimot Rindal ifra med scoringer av Are Aune og to fulltreffere av Roy Bolme. Dolmøy fikk riktignok et trøstemål fem minutter før full tid, men vi drar i land en grei seier mot et fysisk tøft lag, som nok vil kjempe seg til en god del poeng utover høsten.

Lokaloppgjør mot Svorkmo lørdag

Lørdag var det duket for lokaloppgjør borte mot Svorkmo, i stekende sol.
Det var Rindal som kjørte kampen helt fra starten av, men det skulle gå nesten en halvtime før Martin Bolme Fjerstad setter den første ballen bak Svorkmos keeper. Sander Landsem Kattem ordnet 2-0 tre minutter før pause.

Etter pause roter vi det litt til for oss selv, og Svorkmo får straffespark som de ekspederer sikkert i mål, til 1-2.

Men etter dette var det kun Rindal det handlet om. Roy Bolme, Jørgen Gjerstad, Magnar Reitan og Sander Landsem Kattem sørget i tur og orden for at Rindal kunne dra i land en komfortabel seier med 6-1.

Etter dagens seier inntok Rindal tabelltoppen med 24 poeng på 10 kamper. Tiller 2 har også 24 poeng, med en kamp mindre spilt. De møter Vestbyen mandag, og kan da ta over 1. plassen gjen.

Det gjenstår nå 1 kamp før lagene tar ferie, og det er hjemme mot Orkanger fredag 23. juni kl. 19:00 på Rinnvollen. Da håper vi å sette et flott punktum på vårsesongen, og gjerne foran fullsatte tribuner!