Jonas, Jostein, Robert og Hallvard hadde få problemer mot Sokna lørdag

Fotball: Herrer senior

12-målsseier for a-laget

Tabeljumbo Sokna var vertskap når Rindal IL tok turen til Støren idrettspark for kamp i herrenes 5. divisjon lørdag. Sokna sto uten poeng før kampen, og det tok ikke lang tid før det ble klart at det ville de heller ikke få etter dagens kamp.

I motsetning til i hjemmekampen i vår hvor det tok nesten en hel omgang før vi fikk det første målet, tok det i dag bare seks minutter før Sokna-keeperen måtte hente den første ballen ut av nettet. Det var det Roy Bolme som sørget for etter en lang klarering fra Robert som sendte Roy alene med keeperen.

10. september 2016 Les mer...
Toppscorer Roy Bolme utlignet til 1-1

Fotball: Herrer senior

Ny hjemmeseier for a-laget

Herrelaget i 5. divisjon tok lørdag en ny hjemmeseier på Rinnvollen, denne gang mot KIL/Hemne 3. Helt fra start var Rindal det klart beste laget og hadde ballen mest, men mye slurv gjør at det blir en første omgang med bare noen få sjanser. Vi har god kontroll på gjestene som skaper svrt lite, men det blir en målløs omgang og lagene går til pause med 0-0.

3. september 2016 Les mer...
Anders Grytbakk dagens redningsmann (Arkivfoto)

Fotball: Herrer senior

3 deilige poeng i nabooppgjøret

Herrelaget tok i mot Svorkmo til skikkelig lokaloppgjør på Rinnvollen i dag. Svorkmo vant vårkampen med knappest mulig margin i ett tett oppgjør. Det var derfor et heltent Rindallag som entret en strøken Rinnvollen-matte.

Kampen åpnet jevnt og begge lag skapte noen sjanser i åpningen, men det skulle ta en stor halvtime før kampens første scoring kom. Den var det Svorkmo, og ex-rindalsspiller Jarl Oskar Mykkelgård, som satte i nettet etter 32 minutter. Og bare seks minutter senere går gjestene opp til 0-2 når vi roter det til i forsvaret. Da så det ganske tungt ut, men Rindal gir aldri opp!

27. august 2016 Les mer...

Fotball: Herrer senior

Cup-exit i kvartfinalen

Det er tett mellom kampene for a-laget for tiden, og tirsdag kveld var det kvartfinale i Obos-cupen som sto for tur. Vi tok turen til Trondhem for å møte IL Tempo. Et nytt bekjentskap for oss. IL Tempo spiller også i 5. divisjon, men i en annen avdeling enn oss og de kjemper helt i toppen der.

Vi visste dermed at det ventet oss tøff motstand mot et bylag som er godt vant med kunstgress.

23. august 2016 Les mer...
Gamle lagkamerater: Roy sine 2 scoringer holdt ikke mot Kim Kiellands Kolstad denne gangen

Fotball: Herrer senior

Bare nesten borte mot Kolstad

Fredag kveld tok a-laget turen til Trondheim og Huseby kunstgress. Kolstad 2 var motstander. Og det var hjemmelaget som åpnet kampen best og hadde mye ball i starten. Og Kolstad går også opp til 1-0 på en corner etter bare 17 minutters spill. Rindal kom mer og mer inn i kampen utover omgangen og skulle få betalt for det.

20. august 2016 Les mer...
Gutta i pausen

Fotball: Herrer senior

Strålende start på høstsesongen

Herrrelaget startet lørdag høstsesongen med kamp mot serieleder Oppdal. Kampen gikk på en nyrenovert Rinnvollen-matte som tross regnet i det siste viste seg fra sin beste side. De første minuttene av kampen var jevnspilt, men Rindal tok tidlig tak i kampen og førte an. Og det tok ikke mer enn 11 minutter før første ball satt i nettet. Det er Rindal som har corner, og høyest i feltet er Henrik Brynthe Lund som dermed sender Rindal i føringen med 1-0. Og mer skulle det bli.

13. august 2016 Les mer...
herrer senior 2016

Fotball: Herrer senior

Målkalas mot Sokna

A-laget spilte sin første kamp på eget gress fredag kveld på Skogsletta. Motstander var Sokna, som ennå ikke hadde tatt poeng så langt i år. Rindal har også trøblet litt i seriestarten, men var likevel store favoritter før denne kampen. Det viste seg likevel at det slett ikke skulle bli enkelt å få mål på gjestene.

 

27. mai 2016 Les mer...
30042016oppdal

Fotball: Herrer senior

Tapte serieåpningen mot Oppdal

Lørdag 30. april tok herrelaget turen til Oppdal for serieåpning i 5. divisjon. Det er noen år siden vi har møtt Oppdal, så vi visste egentlig lite om dem før kampen, men det var nettopp Oppdal vi møtte i finalen i vår egen vinter-cup i Rindalshallen tidligere i vinter.

Kampen startet på værst tenkelige måte for Rindal sin del, med mål i mot allerede etter 4 minutters spill. Målet kommer etter en personlig feil i forsvaret og Oppdal får en enkel jobb med å sette inn 1-0.

5. mai 2016 Les mer...
Oppvarming

Fotball: Herrer senior

Seier i OBOS-cupen

Herrelaget tok søndag turen til Vikhammer for å møte Malvik i årets første offisielle kamp. Dette var en kamp i OBOS-cupen, en cup for lavere divisjoner. Her møtes lag fra 6., 5. og 4. divisjon. OBOS-cupen spilles som gruppespill i vårsesongen, der Rindal er i gruppe med Malvik, Utleira og Aasguten. Gruppevinnerne og beste 2'er går videre til rent cupspill i høstsesongen.

3. april 2016 Les mer...
Oppvarming på Tolga

Fotball: Herrer senior

A-laget oppsummerer

Herrelaget spilte sin siste kamp for sesongen lørdag, og da er det tid for en liten oppsummering av sesongen. Det hele startet med en hyggelig overraskelse med en telefon fra fotballkretsen like før jul hvor vi ble tilbudt plass i 5. divisjon.  

Etter en god treningsperiode i vinter både i Rindalshuset og på kunstgress i Surnadal, spilte  vi fire treningskamper før sesongstart. Her ble det to seire og to tap mot forholdsvis bra motstand. Et godt tegn på at vi ville henge godt med i ny divisjon.

18. oktober 2015 Les mer...

Fotball: Senior

Festfotball på Trollbanen

Senior

Etter en noe tam førsteomgang, ble det til slutt festfotball på Trollbanen når Rindals a-lag vant hele 7-1 mot Flå!
Scoringer av Jostein Landsem, Brage Storholt, Jonas N Tørset og 4 mål av Roy Bolme!

12. september 2015 Les mer...

Fotball: junior

Oppdatering junior

Junior har spilt 3 kamper så langt i høst. En seier hjemme mot Tynset, etterfulgt av to uavgjortresultater i Trondheim mot henholdsvis Sjetne og Trygg/Lade.

12. september 2015 Les mer...
Borte mot Trønder-Lyn

Fotball: Herrer senior

Heroisk innsats mot serielederen

Torsdag kveld tok herrelaget turen til Kvål for å møte den suverene serielederen Trønder-Lyn. Vårkampen på Rinnvollen ble en jevn og spennende affære, som gjestene vant 1-0. Vi visste at dette kom til å bli en tøff men ikke umulig oppgave. Og det begynner bra. 17 minutter er spilt når ballen blir spilt opp på Jarl Oskar, som med en touch flikker Jonas gjennom på høyresiden. Jonas legger inn til Roy Bolme på bakerste, som tar ned og setter ballen sikkert i mål! 

4. september 2015 Les mer...
Roy Bolme mot Rennebu

Fotball: Herrer senior

Sliteseier over Rennebu

Etter en litt trå start på høstsesongen for herrelaget, kom det en etterlengtet seier mot Rennebu på Skogsletta fredag kveld. Men det ble som ventet hard kamp om poengene og spenning til siste slutt mot serietoeren. Da smaker det ekstra godt å dra i land seieren på overtid!

29. august 2015 Les mer...
Oppvarming på Tolga

Fotball: Herrer senior

Poengdeling borte mot Tolga-Vingelen

Herrelaget tok lørdag turen til Tolga for høstsesongens første seriekamp. I strålende solskinn var det vertene som kom best i gang. Tolga-Vingelen fikk corner etter bare 3 minutters spill. Vi taper tre dueller inne i feltet og da havner ballen til slutt i nettmaskene dessverre. Etter en noe svak åpning tar vi mer og mer over kampen utover i omgangen, uten at vi skaper de helt store sjansene. Det står 1-0 til pause.

17. august 2015 Les mer...