Fjelly-KM Terreng 007

Klubbmesterskap i trekamp på Øye stadion

Det var fine forhold på Øye da vi avholdt i klubbmesterskapet i trekamp med 9 deltagere. Resultatene er omregnet til poeng etter den såkalte Tyrvingtabellen, men den går bare ned til 10 år. Derfor er det ikke beregnet poeng for 8 og 9 åringene. Dette var avslutningen på friidrettsaktivitetene denne høsten, og alle som har vært med på våre aktiviteter denne sesongen vil bli invitert til premieutdeling og sosialt samvær. Resultatene finner du under 'les mer'.
28. september 2012 Les mer...
Fornøyde rindalsjenter i mål på halv-maraton: Aud Gunvor Helgetun og Ingrid Halgunset.

Oslo Maraton: Mange gode klasseplasseringer

Thomas Holm var best av våre på tida 1.11.50.
Bilde til høyre: Fornøyde rindalsjenter i mål på halv-maraton: Aud Gunvor Helgetun og Ingrid Halgunset (rindaling, men løper ikke for Rindals-Troll).
22. september 2012 Les mer...

Lina Roindt: Vi takker for stor støtte fra næringslivet

Næringslivet støtter Lina Roindt med annonser og gavepremier. Vi vil med dette, takke alle som har støttet oss. Her ser du en oversikt over støttespillere.
19. september 2012 Les mer...

”Sebs langside” gjenoppstår

Frode Grønning har hatt sin egen ”spalte” på vår hjemmeside. Men han har ikke skrevet siden 2008. Nå synes Frode at denne sesongen har vært såpass dårlig at han starter med en ny selvpisking!! Derfor kan du lese hans første innlegg i den nye bolken under les mer.

Anbefaler alle som er interessert i trening, igjenoppfrisker hans gamle innlegg. De er absolutt lesverdige. De finner du under pekeren Skribenten har ordet i venstre marg på denne side.
17. september 2012 Les mer...
Svorka jub sjekk 023_1000x665

Vi takker Svorka Energi AS

Vi vil på denne måten, få rette en stor takk til Svorka for støtten på kr 5.000,-, til innkjøp av singletter for yngre utøvere. Gaveutdelingen foregikk i forbindelse med at Svorka ”fyller” 25 år i år, og har satt av ekstra penger til sitt gavefond i tilknytning til jubileet. Vi har hatt ett sett med singletter i 20 år til bruk i stafetter. Dette begynner nå bli preget av tidens tann. Derfor er dette kjærkomne penger. Begrunnelsen for vårt behov, kan du lese i vår søknad.

24. juni 2012 Les mer...