Sosiale aktiviteter

Hovedbase for skiskolen vil være i skolekantina ved Rindal Skole, ved klasserommene der deltagerne skal overnatte. På skoleplassen er det også ballbinge, klatrejungel og lekeapparater, og vi vil ha tilgang til aktivitetshuset Rindalshuset med alle sine fasiliteter, i tillegg til at fotballhallen Rindalshallen ligger like ved. Skulle noen mot formodning ha behov for påfyll av søtsaker e.l., ligger Coop Extra 300 meter unna. Inntil skoleområdet ligger også Rindal skimuseum, og badeplassen ved Tjønna er bare 200 meter unna. Fredag kveld blir det filmvisning i amfiet ved skolen, og lørdag kveld arrangerer vi en ski-quiz samtidig som premieutdeling for andreøktas Mesternes Mester.

Blir det finvær, er det erfaringsmessig mer enn nok tilbud til at deltagerne trøyer seg selv utendørs. Blir det dårlig vær, har vi alltids noe i bakhånd for å aktivisere ungene!

Bading ved Tjønna er alltid like populært, nesten uansett vær! Dette må erfaringsmessig begrenses noe, og all bading må foregå til faste badetider under påsyn av voksne. 

Les mer...