Rindølrennet 2014

Mathias Rundgreen og Maria Strøm Nakstad raskest i det 34. Rindølrennet

Det 34. Rindølrennet ble arrangert i kjent stil med start og mål på Skogsletta i dag. Været viste seg fra sin beste side, og sammen med strålende løyper ble dette en meget vellykket dag.

Med ca 130 løpere i trim-klassen og 42 i konkurranse-klassen er dette langt bedre enn på mange år. Alle sammen så ut til å kose seg langs løypa.

DSCF3668
Her går starten for de fire som gikk i klassisk stil.
Mathias Rundgreen under premieutdelingen

Raskest av alle var Mathias Rundgreen fra Byaasen Skiklub som gikk i mål på råsterke 1:11:40. Knappe halvannet minuttet etter han ble det spurtoppgjør mellom duoen Eirik Telebond (Klæbu IL) og Morten Harjo Pettersen (Vadsø skiklubb) med Vidar Undebakke (Strindheim IL) bare sekunder bak der igjen.

Raskest av kvinnene var Maria Strøm Nakstad  (Byaasen Skiklub) på tida 1:23:19. Deretter fulgte Trude Nonstad Fornes (Ranheim Skiklubb) og Berit Mogstad (Strindheim IL.

Det var også egne klasser for de som ville gå klassisk stil, og her var Rindal ILs Kjetil Løften raskest av herrene med tida 1:36:11, mens Gunvor Landsem vant dameklassen på tida 1:39:48.

Fullstendig resultatliste finner du HER.