Rindølrennet 2011

Det tradisjonelle turrenet ble arrangert for 31. gang på Skogsletta i dag. Noen få minusgrader og oppholdsvær gjorde at alt lå til rette for en fin skitur i fine skispor. Sola tittet også fram innimellom.

13 løpere stilte til start i konkurranseklasse, mens i underkant av 100 løpere stilte i trimklassen. Konkurranseløperne gikk 30 km, mens trimmerne kunne velge løyper på 7, 16 eller 30 km.
rindolrenn2011001
Runar Flønes, Orkanger IF, ble årets vinner
rindolrenn2011002
Årets vinner Runar Flønes (t.v) i samtale med rennleder Inge Brønstad og sin far Bjarne Flønes, som gikk i klasse Herrer over 76 år.
rindolrenn2011003
Helge Møkkelgård, IL Rindøl tok 2. plassen.
rindolrenn2011004
Nils Olav Volden fra Krokstadøra IL tok 3. plassen.
rindolrenn2011005
Vinner i dameklassen ble Gunvor Landsem, Rindals-Troll. Hun har vunnet de tre siste årene, og har dermed samlet nok poeng til å få vandrepokalen til odel og eie.
rindolrenn2011006
Lasse Skjølsvold på tur mot mål, mens Svein Stolsmo (Betna IL) kommer like bak.
rindolrenn2011007
Erik Tronvoll, Svorkmo/NOI i klasse 66-70 år på tur mot mål.
rindolrenn2011008
En del av konkurranseløperne etter endt løp. F.v: Gunvor Landsem, Svein Stolsmo, Erik Tronvoll, Lasse Skjølsvold og Helge Møkkelgård.
rindolrenn2011009
Gunn Sande Holtan (Surnadal IL) mot mål foran Ingebrigt Henden (Betna IL) og Jon Bolme (Rindals-Troll).
rindolrenn2011010
Kristian Megård (Betna IL) passerer målstreken.
rindolrenn2011011
Bjarne Flønes (Meldal IL) i klasse Herrer 76 år og eldre med vel gjennomført løp.
rindolrenn2011015
Gøran Bolme (Øvre Surnadal IL) i klasse 21-25 år var dagens yngstemann i konkurranseklassen
rindolrenn2011016
Startskuddet har gått, og 30 km nypreparert løype venter.
rindolrenn2011018
En gjeng trimmere klar til start

Vinner i konkurranseklassen ble Runar Flønes, Orkanger IF, (bildet) på tida 01:38:53. Helge Møkkelgård, IL Rindøl, tok 2. plassen, mens på 3. plass kom Nils Olav Volden, Krokstadøra. I dameklassen vant Gunvor Landsem, Rindals-Troll på tida 01:47:21 foran Gunn Sande Holtan, Surnadal IL.

Gunvor har vunnet de tre siste årene og har dermed samlet nok poeng til å vinne vandrepokalen til odel og eie!

Hele resultatlisten finner du her: rindolrennet2011.doc