Fotball: Herrer senior

Hjemmeseier i Vintercupen

Rindal 1 2020 Vinnere.pngRindal IL Fotball arragerte lørdag Rindal Sparebank Vintercup i Rindalshallen for 5. året på rad. Seks herrelag deltok i år og Rindal 1 tok like godt hjem seieren etter solid spill gjennom dagen.

23. februar 2020 Les mer...

Kampoppsett 2020

12. februar 2020

Rindal Sparebank Vinter-Cup

Rindalshallen  lørdag 22. februar 2020

Rindal IL har gleden av å invitere til Rindal Sparebank Vinter-Cup også i år!
Det vil også i år bli en komprimert cup, med maks 10 lag!

Dette vil være en cup for herrelag både i Trøndelag og Nordmøre og Romsdal Fotballkretser.

Det spilles kamper på 1x18 minutter og alle lag vil få spille minst 4 kamper.
Vi setter et tak på max 10 lag i år. Førstemann til mølla gjelder ved påmelding.

Kampene spilles etter norges fotballforbunds spilleregler for små baner (vanlige 7'er-regler), med noen få tilpasninger.
Blant annet spilles det med 11'er-mål.
Komplett regelverk finnes i menyen til venstre.

Påmelding:

Påmelding gjøres til e-post vintercup@rindalil.no
Førstemann til mølla-prinsippet gjelder!
Påmeldingsavgit kr. 1000,- pr. lag. Påmeldingsavgift betales inn til konto 4111.14.09283. Merk innbetaling med Påmelding Vintercup.
Påmelding er ikke godkjent før betaling har funnet sted!

Vi ønsker alle velkommen til Rindal på cup!

Se hele invitasjonen her: Rindal Sparebank Vinter-Cup Invitasjon.pdf

(Foto: Trollheimsporten.no)

22. januar 2018 Les mer...
Rindal 1 gikk hele veien og vant turneringa på hjemmebane

Rindal Sparebank Vinter-Cup 2016:

Hjemmeseier i Vinter-Cupen

Lørdag ble Rindal Sparebank Vinter-Cup arrangert i Rindalshallen. Her møttes 12 seniorlag og to juniorlag til kamp om turneringsseieren. Det ble spilt innledende kamper i fire grupper, kvartfinaler, semifinaler, bronsefinale og finale. I alt ble det gjennomført 32 kamper i løpet av dagen. Turneringa gikk smertefritt og det så ut til at alle sammen koste seg med fotball under perfekte forhold i Rindalshallen.