Poengdeling for a-laget - tap for Rindal 2

Fotball: Senior herrer

Både a-laget og b-laget var i aksjon forrige helg.

Fredag 22. april var det klart for 2. serierunde for herrelaget, som møtte Malvik i Abrahallen. Kampen startet på best mulig måte for vår del. For i det 6. spilleminutt kontrer Rindal og ballen spilles opp på Roy Bolme som flikker videre til Brage Storholt som dermed kommer alene med keeper, og setter ballen i mål til 0-1.

Det er Rindal som har det meste av spillet og som skaper flere store sjanser, mens Malvik er farlig når de vinner ball og setter fart.

Etter 22 minutters spill er det Malvik som spiller en høy ball opp mot en enslig spiss. Ballen spretter Malviks vei, og spissen får avslutte uhindret fra 16m, og dermed er lagene like langt.

Minuttet før pause er det derimot Rindal som slår tilbake. Are Aune slår corner som havner på bakre. Der header Roy ballen inn i feltet igjen og Geir Magne Glåmen nikker ballen i nettet, og Rindal er igjen i ledelsen med 1-2. Det står seg til pause.

Også i andre omgang skaper vi mange sjanser, til dels store også, uten at ballen vil i nettet. I stedet er det Malvik som finner nettmaskene og utligner til 2-2 i det vi har spilt vel 50 minutter. Og mot spillets gang går hjemmelaget opp til 3-2 i det det er spil 75 minutter, og poengene ser ut til å glippe.

Rindal stresser ikke av den grunn og fortsetter å spille ball og skape sjanser, men ballen vil ikke mellom stengene. Men 2 minutter på overtid er det Lars Aleksander som spiller fram Martin Bolme Fjerstad på høyresida. Martin drar seg inn fra høyre og inn i sekstenmeteren og avslutter selv fra 13m, og sikrer dermed 3-3 og ett poeng!

Ut fra spill og sjanser er nok dette en kamp vi hadde fortjent å vinne, og med vanlig uttelling på sjansene ville vi nok gjort det. Men slik som kampen ble, var det utrolig deilig å få med seg ett poeng på overtid.

Trener Lars Ole Heggem var godt fornøyd med at vi hevet oss på en del av det vi har snakket om på forhånd, som defensiv dødball for eksempel. På tross av at vi føler vi burde avgjort kampen på 1-2 og 2-3 er det likevel sterkt å komme tilbake å få 3-3, påpeker han.

Disse spilte kampen:
Eirik Solem, Oddvar Børset, Sondre Aune, Jørgen Gjerstad, Scott Skjølsvold-Aasen, Geir Bævre, Are Aune, Torstein Heggem, Brage Storholt, Roy Bolme, Geir Magne Glåmen, Martin Bolme Fjerstad, Steinar Møller, Lars Aleksander Møkkelgård, Daniel Hagen Eide.

Spilte bra, men tapte på Frøya

Rindal 2 var lørdag 23. april på Frøya i årets andre seriekamp. Frøya var klare favoritter før kampen, men vi viste tidlig at vi spillemessig var fullt på høyde med hjemmelaget, og kunne godt tatt ledelsen når Daniel Hagen Eide var gjennom alene med keeper, men en god redning hindret det.

I stedet er det Frøya som tar ledelsen eter 10 minutters spill. Men i det 29. minuttet er det Anders Møkkelgård som vinner en duell på midtbanen og sender Daniel igjennom. Denne gangen gjør han ingen feil og utligner til 1-1. Fem minutter før pause er hjemmelaget igjen frampå og tar ledelsen 2-1, som også blir pauseresultatet.

Til tross for godt spill og noen store sjanser for Rindal klarer vi ikke å finne nettmaskene flere ganger denne dagen, mens hjemmelaget øker til 3-1 og 4-1 midtveis i omgangen.

Dermed ender det med et hederlig tap 4-1 i en god kamp fra våre gutter. Til tider spiller vi dem trill rundt og skaper store sjanser, men uttellinga uteblir, og når det begynner å røyne på utover blir Frøya hakket for god. Men et stort skritt i riktig retning fra serieåpninga var det!