Koffertløperen skriver om «Etter sju gode år….»

Det er nå snart 3 år siden sist Henrik Aasbø skrev i sin spalte koffertløperen. Nå mener at han nå har vært gjennom sju fete og sju «magre» år, men husker ikke hva sagnet forteller om fortsettelsen…

8. april 2017 Les mer...
Litt av en sykkeltur. Ulendt terreng langs kyststien i Svartskog i Oppegård, gjorde at sykkelen måtte bæres – det ga sårt tiltrengt basistrening for Koffertløperen, som måtte smyge seg fram mellom busker og trær: styrke, balanse, koordinasjon og kondisjon

Nytt manus fra koffertløperen

Henrik Aasbø skriver om asfaltløping, maraton og skader.

27. april 2014 Les mer...
I mål. Koffertløperen var godt fornøyd etter å ha gjennomført Brathay Windermere Marathon på en anstendig måte.

Manus fra koffertløperen

Henrik Aasbø, eller koffertløperen som han kaller seg i denne sammenhengen, har skrevet et nytt manus. Slik innleder han: ”I midten av mai tok jeg ut for å forsøke meg på tre (omtrent like store) utfordringer i Cumbria, nemlig Brathay Windermere Marathon, fottur til toppen av Englands høyeste fjell og bilkjøring på og fra “feil” side.”

2. juni 2013 Les mer...
Disse to karene har flere ting til felles. begger er født i 1957, begge liker å løpe maraton og begge løp Hannover Maraton i helga. Den ene løp maraton nr 66, den andre nr 2000....

Henne løp sammen med en som løp sin maraton nr 2000!!!

Henrik Aasbø har vært i Hannover for å feire en ”løperkollega”. Les Hennes fornøyelige historie som ligger under peker Skribentene har ordet, deretter klikk på Koffertløperen

9. mai 2013 Les mer...

Koffertløperen gjør come-back som skribent: ”Den lange veien tilbake…”

Henrik Aasbø var tidligere en flittig skribent på vår hjemmeside med egen spalte; Koffertløperen. Forrige innlegg er tilbake til 10.09.2010. Nå har han gjort come-back som maratonløper etter langvarig skade. Kanskje det da er å håpe på nye innlegg med jevnere hyppighet.
27. april 2013 Les mer...

Henne: Det året det var så bratt

I følge Øystein Sunde forekom dette fenomenet på 1960-tallet. For meg har 2010 vært et av de bratteste årene – så langt.

Av Henrik Aasbø
10. september 2010 Les mer...
Koffertløperen på Afrikas høyeste punkt.

Som buskmann i Afrika

Jeg dro til Tanzania for å gå i fjellet. Turen ble avsluttet med en tur bak buskene.

Av Henrik Aasbø

Åtte dager i fjellet rundt og på toppen av Kilimanjaro (5895 moh) var fantastisk, men den påfølgende maraton ble tøff. Etter å ha vært på toppen, (til dels bokstavelig talt) løp jeg ned de 4500 høydemeterne for å rekke Kilimanjaro Marathon. Starten gikk bare 12-13 timer etter at jeg var booket inn på hotellet.
29. august 2010 Les mer...

Loch Ness Marathon – mye mer enn et langt løp

Løping er blitt opplevelser for meg på mine gamle dager. Loch Ness Marathon var ikke lenger enn andre maratonløp, men turen til Inverness bød på så mye mer. For en flott by! Ren og fin, pakket med kultur, omgitt av storslått natur - og med en masse historie, både på land og under vann.

Av Henrik Aasbø

For de som orker å lese, har jeg her samlet sammen en anselig mengde løgner og selvskryt om min tur til det skotske høylandet forleden – primært for å løpe maraton, men det ble også flere store kulturelle og historiske opplevelser.
9. oktober 2009 Les mer...

Hennes betraktninger rundt årets SOL

Årets St. Olavslopp er over. Men vil bli husket. Koffertløperen benytter anledningen til å hvile ut og tenke tilbake – samt se litt fremover. På bildet over ser vi seiersinnkomsten til Stein Ivar Børset for elitelaget. Du kan klikke for større bilde under, og dersom du studerer publikum langs innkomsten nøye vil du antageligvis kunne finne mange kjente ansikter!
17. juli 2009 Les mer...

Finn fram finstasen

Koffertløper Henrik Aasbø, har etter et laaangt hvileskjær, begått et laaangt manus, som er verd å lese nå foran St.Olavsloppet.
17. juni 2009 Les mer...

Hennes forberedelser til Bislett 24 timers!!!

I helga går Henrik Aasbø sitt store mål, Bislett 24 timers. Blir det ny klubbrekord? Les mer om hans forberedelser til løpet her.
5. desember 2007 Les mer...

Bergen Ultra

Jeg har omsider ("sakte, men langt") begått et nytt manus, hovedsaklig fra Bergen Ultra, men inspirert av radioprogrammet PILS ("popmusikk ispedd litt sladder"), berøres også andre temaer...
27. oktober 2007 Les mer...
Koffertløperen langs Rallarvegen – om ikke i fint driv, så i alle fall i fantastisk natur. Og ikke med stafettpinne, men med turproviant i form av banan. Ragnar Nygård er foreløpig noen meter bak.

Rallarvegsløpet

Her kan du lese Henne sin egen beretning om hvordan det er å løpe 81 km "Mellom bakkar og berg":
11. august 2007 Les mer...

"Dum i hodet, tom i beina"

Dette er overskrifta på Henne sin livaktige skildring av hans 24 timers løp.
1. desember 2006 Les mer...