Handballl Outline Clipart

J14 på handballcup på Røros

Handball J14

Jenter 14 startet handballsesongen med cup på Røros 4. - 6. oktober.

Vår stødige bussjåfør Kjell Bråthen kom kl. 16.00 og plukket opp J14 i lag med Inge Hermann og undertegnede til Røros. 1.kamp skulle spilles kl. 21.00. Kom fram i god tid før kampen og sjekket inn på Røros vgs. Perfekt plass å bo i forhold til hallene.

Spjelkavik var første motstander og vi tapte knepent 9-8. Men alt i alt var vi fornøyd, for to av jentene har vært skadet i lengre tid og mange av jentene spiller i hovedsak fotball enda. Etter kampen ble det tid til å treffe andre spillere.
 
Lørdag kl. 08.28 møtte vi Klæbu. Vi vant 8-7 denne kampen. Vi fikk 3 utvisninger de siste 5 min så det bli litt hektisk, men vi kontret inn et mål med bare fire spillere på banen.
Kl. 11.05 var Utleira motstander. Denne kampen vant vi 12-4. Resten av dagen kunne vi gjøre som vi ville. Løpet av kvelden fikk vi bekreftet at vi kom i A sluttspillet.
 
Søndag kl. 08.30 sto Selbu på motsatt banehalvdel. Jentene var veldig spente på hvordan dette skulle gå. Her ble det også en veldig jevn kamp. Vi ledet med 3 mål 7 minutter før slutt, men kreftene holdt ikke helt inn. Rett før sluttsignalet gikk, scoret Selbu sitt niende mål. Resultatet ble 8-9. Jentene var veldig skuffet etter kampen, noe som er forståelig. Men når skuffelsen hadde lagt seg og vi har fått tenkt over hvor godt vi egentlig har gjort det, ble stemningen på topp igjen. Det ble hjemreise etter hvert.

Av 17 lag ble vi nr. 5. Takk til foreldre og besteforeldre som møtte opp og heiet på oss!
 
Dette var ei fin oppkjøring til handballsesongen. Vi starter opp med to treninger etter høstferien, for da er fotballsesongen over. Første hjemmekamp er 26.okt. Kom og heie på oss!!
 
Hilsen Lisbeth