Handballdag i Rindalshuset

Søndag 17. februar ble det arrangert håndballdag i Rindalshuset for Rindal IL sine spillere fra G 12, J 12 og J 14. Nesten 30 spillere i alt fikk først gleden av få besøk av Åse Børset fra MOT. Hun innledet samlingen med å videreformidle MOT sine viktige verdier, noe som lett kan videreføres også på håndballbanen. Det handler blant annet om å ha mot til å være seg selv, mot til å si nei og ha mot til å hjelpe hverandre. Detter er viktige verdier, spesielt for de som driver med lagidrett og dermed for våre håndballspillere. Ethvert håndballag er avhengig av at laget fungerer på og utenfor banen, og Åse presiserte at det handler mye om å hjelpe hverandre og å gjøre hverandre gode!

bilde[1]
G12
G12
Mølje
Mølje
Guttelaget
Guttelaget
Innledning fra MOT-representatn Åse
Innledning fra MOT-representatn Åse
Innledning fra MOT-representatn Åse
Innledning fra MOT-representatn Åse
Samarbeid er viktig
Samarbeid er viktig

For å vise konkret at alle på laget har en viktig rolle, ga Åse spillerne mange artige og kreative oppgaver som spillerne måtte løse i fellesskap. Å slippe ned et ukokt egg ned fra tribunen uten at det ble knust er ingen enkel oppgave. Men gruppene gikk på med godt mot for å løse oppgaven, og kom fram til mange gode løsninger, kun ved hjelp av papir, tape, tråd, sugerør og en plastpose som hjelpemidler. Det hører med til historien at ei gruppe faktisk besto prøven:-)

Etter MOT-opplegget ble det ei fin økt med teknikk- og styrketrening som Inge Hermann ledet stødig, med god hjelp fra de andre trenerne.

Dagen ble avsluttet med ei intern håndballturnering. Lagene ble i første omgang blandet på tvers av kjønn og alder, før de til slutt ble delt inn i sine opprinnelige lag.

Tilbakemeldingene fra spillerne var at de hadde lært mye på disse timene, og at det var mye god håndball å se for oss som satt på tribunen, er det ingen tvil om.