1+Skilting+i+lysløypa

Turdag Småtrolluka 2019

SMÅTROLLUKA 63 GRADER NORD

Oppmøte ved Rindalshuset kl. 10.00. 
Vi er tilbake ca. kl. 15.00.
Gruppe 1-4 onsdag
Gruppe 5-8 torsdag

Også i år satser vi på å bruke det flotte og tilrettelagte turstinettet som finnes øst for Igljønna til turdagen under Småtrolluka. Der den yngste gruppa har ett enklere opplegg. Gruppene 1-4 er på tur onsdag og gruppe 5-8 torsdag under uka. Vi deler fotballgruppene i mindre grupper på 7-8 deltagere, der alle får med seg en voksen. Enten en av våre instruktører eller foreldre som kan være med.

Start: Gruppene får utlevert første oppgave ved start.

Post 1-4: Gruppene får hver sin oppgave der de skal løse oppgaver. Gruppene har ulike poster i starten slik at ingen kan utnytte de andre gruppene. Oppgavene kan være alt fra naturstioppgaver til løsning av praktiske oppgaver.

Midtveis blir felles for alle gruppene der det blir innlagt matpause. Her vil det bli grilling av pølser og vi stiller også med drikke. Her vil det være konkurranse mellom gruppene. Post 6-8 blir oppgaver på tur hjemover. iTrollheimen har laget oppgavene.

NB! HUSK NISTE, SEKK OG KLÆR TIL Å VÆRE UTE I.

9. juli 2019 Les mer...
tursti igltjønna

Tine Fotballskole

Turdag 2019

I år vil turdagen under Småtrolluka bli gjennomføres i det flotte turstinettet som er etablert i Igltjønna- og Åsaneområdet øst for Rindal sentrum. Blant annet vil Trollskogen bli besøkt!

Vi deler fotballgruppene i mindre grupper på 5-6 deltagere, der alle får med seg en voksen. Enten en av våre instruktører eller foreldre som kan være med. Gruppene skal orientere seg i terrenget ved hjelp av å løse forskjellige oppgaver. Oppgavene baseres på utfordringer og spørsmål knyttet til friluftsliv, og deltagerne må finne postene ved hjelp av kart og andre hjelpemiddel.  

Turdag i år vil være på onsdag eller torsdag litt avhengig av hvilken gruppe man er på. Dette opplegget er i samarbeid med iTrollheimen AS.

Oppmøte alle dager ved Rindalshuset kl. 10.00 
Vi er tilbake ca. kl. 15.00.

Husk niste, sekk og klær til å være ute i.

Les mer...
Fisk ITrollheimen

Tine Fotballskole 2017

Turdag 2017

Småtrolluka har som tradisjon å ha en turdag for sine deltakere. Det blir det også i år.

Her er litt om opplegget i 2016: På tirsdag dro de yngste gruppene (gruppe 1 – 5) på tur til Rørvatnet. Der blir det forskjellige aktiviteter i tillegg til muligheter for bading og fisking. På onsdag (gruppe 6 – 7) og torsdag (gruppe 8 – 9) var det et nytt og spennende opplegg i fjor. Vi kjørte buss opp til Lomundsjøen, og der ble det både kanopadling og grottevandring.