DSC_0033

Trollheimsløpet 2020 - oppsummering

Tusen takk til alle deltagere, publikum, komiteer og sponsorer/samarbeidspartnere som bidro til at dette ble en fin løpsdag/trimtur. Takk bør også rettes til de som steller med været. Heldigvis nådde hetebølga toppen på lørdag, da det var 32 grader. Dermed kunne løpet gjennomføres for 44. gang i 25 grader og en svak bris. Ei anna utfordring, var koronareglene. Men ved å flytte arrangementsdato, lot det seg gjennomføre, og sportslig ble løpet helt tett opp til «originalen». Men en del av rammen rundt, ble ikke helt slik som det bør være. Først og fremst er vi lei oss for at vi ikke kunne avholde premieutdeling på vanlig måte. Vi lover at til neste år er det igjen premier til alle for klassene 11-14 år, samt at det vil bli premiering i de øvrige klassene også. 

Og neste år vil løpet gå til vanlig dato, første helga på juni.

Bildet: Bente Svinsås med diplom som bekrefter at hun har deltatt 30. ganger.

62 deltagere i konkurranseklassene er lavere enn rekordåret i fjor, da 89 løp. Men langt flere enn i 2018, da det deltok 36. Ad 6km: Kvinneandelen har de siste årene vært høyere enn i tidligere år. Bra! Men ikke fullt så positivt, vi skal være glade over at mange løper fort, men vi skulle ha hatt flere som løper mellom 26 og 40 minutter, det gjelder både kvinner og menn.

69 i trimklasse uten tidtaking. Derifra meldes det at det var langt flere spasertrimmere denne gang som valgte å gå den 7,6km lange løypa om Elshaug og ned den gamle Grønlivegen til Landsem. Positivt, og til neste år lover vi bedre merking og at det er saft å få på toppen. Saftstasjonen var i år sløyfet pga koronareglene.

Trollheimsløpet har tidligere hatt rosemalte trefat som jubileumspremier. Foran årets løp, hadde Inga Dalsegg malt en akvarell med trollmotiv, som er laget som en diplom. Bente Svinsås, som deltok for 30. gang, var den første som fikk utdelt diplomet. Håken Heggem, deltok for 20. gang, han vil også få sitt diplom.

  

Da er alle oppdaterte statistikker på plass:

Adelskalender
Alle vinnerne siden 1994
Passeringstider
Vandrepremiestillingen

Statistikkene finner man her.

Mange fine bilder på vår Facebookside

Resultatlister:

Offisiell resultatliste.PDF

Resultat pr løype.PDF

Mellomtider finnes på EQ-live: https://live.eqtiming.com/53874#result:201071-9-0-1-1-

Vi takker våre sponsorer og støttespillere.

Mediaomtale

Driva (+ artikkel)

Kondis

Trollheimsporten

Kondis (forhåndsomtale)