Bilde av Thomas som viser at det ikke er bymessig overalt i Canada….

Linn løp 60m og Thomas vant i Canada

Linn Røen Skjermo har deltatt i et løpstevne i Ranheimshallen, mens Thomas Holm har vunnet sitt første løp under oppholdet i Canada. Bildet: Bilde av Thomas som viser at det ikke er bymessig overalt i Canada….

Løpsstevne, 60m, onsdag 26.02.14, Ranheimshallen

Linn Røen Skjermo deltok på 60m i et treningsstevne i Ranheimshallen. Linn var plassert i et jevnt heat der hun ble nr 3 av 5 i heatet. Hun kom inn på 8,95, rundt et tiendel bak persen.

Linn var fornøyd med starten, men mener sjøl at hun ennå mangler eksplosiviteten, samt at det fortsatt er mye å gå på teknisk. For å få best mulig utbytte av turen, trente hun styrke i hallen sammen med noen fra Strindheim, etter løpet.

Her er komplette resultater (en klasse uansett alder):

https://www.dropbox.com/s/llmjmax69bretkj/Resultater_L%C3%B8psstevne_26022014.rtf

 

Hatlay Castle 8k, søndag 02.03.14, Colwood, BC, Canada

Thomas Holm har et godt konkurransetilbud i sitt nærområde, noe han benytter seg av. Denne gang var det ei løype på 8k, 50/50 asfalt og skogsti/vei, med mye kupering. En svært hard motbakke etter 3k og en bratt nedoverbakke ved 8,8k. Altså ingen rask løype.

Han gikk ut sammen med sin treningskamerat Shane Ruljancich som rykket i den første harde bakken og fikk ei luke på 20m. Thomas brukte en km for å tette luka, og derifra og inn var det ikke noen tvil om seieren. Thomas kom inn på 27,23 og vant med 36 sek. En fin revansje for Thomas ettersom han ble slått av samme løper med 1 sek i et tidligere løp. 

Thomas sin konklusjon: «Alt i alt en meget god opplevelse og god respons på en hard 8*1000 økt på tirsdag fra 3.16-3.02.»

Komplette resultater:

http://racedaytiming.ca/results/Hatley2014