Helge løp inn til seier for Rindal IL på 3000 m

6 løpere fra Rindal IL deltok på 3.000m i Ranheim Friidrettshall blant 112 andre løpere!!!!

Vinterkarusell løp nr 4, 3.000m, mandag 14.01.13, Ranheim Friidrettshall, Strindheim i.l.
Hele 122 løpere stilte til start i det 4. løpet av årets Vinterkarusell, blant disse var 6 Ril-løpere: Thomas Holm, Helge Langen, Lars Morten Bardal, Terje Olsen, Philip Schjetlein og Joachim Tranvåg.

I det beste feltet startet 24 løpere, ingen ville sette fart fra start, og de to første km-ene gikk på 3,04 (Helge 3,06) og 3,05. Det gikk betydelig fortere da Ola Sakshaug gikk opp i tet 500m fra mål, og bare Helge fulgte på. Helge lå noen meter bak, da Ola fikk så store problemer med sin akilles at han måtte bryte.

Våre hadde beskjed om å ta dette løpet som et testløp, og derved ikke ha noen spesiell oppladning før løpet. Den oppskrifta har i hvert fall Helge hatt, han kom tilbake fra Tenerife i går etter 26 treningsøkter på 15 dager. Dere kan lese alt om Helge sitt ”ferieopphold” her: http://rtforum.teambiathlon.no/viewtopic.php?f=2&t=778 Også Thomas har deltatt på samme samling.

Helge sitt løp gir indikasjoner på gode forberedelser så langt, dagens tid er ca 9 sek bedre enn hans utendørspers, og med oppladning og bedre åpningsfart har nå Helge kapasitet til å løpe et godt stykke under 9 blank. Vi får håpe at han snart får helt kontroll på helskaden, slik at han får trent i den farten han ønsker.

For øvrig er det verdt å merke seg at resultatlista er temmelig lik lista fra Nyttårsløpet på Tenerife, som dere ser lengre nede på denne sida.