Helge Langen

Helge Langen nr 5 på 3.000m i NM innendørs

Helge løp i dag på 8,41,48 .

NM Innendørs, søndag 02. 02.14, Stangehallen, Stange

Helge Langen hadde en tung dag på jobben forrige helg da han løp inn til 8,48,84 på 3.000m, etter at han tidligere i vinter hadde løpt to ganger på 8,39.

Det gikk lettere i dag under NM og han kom inn til 8,41,48 og en fin 7. plass eller rettere sagt en 5. plass i NM, etter som Tjalve sine to eritreiske løpere ennå ikke har vært i Norge lenge nok å kjempe om NM-medaljer.

I dag løp ikke Helge for å få så god tid som mulig, men for å få best mulig plassering. Han lå lenge av de bakerste i heatet, men passerte flere som hadde kjørt for hardt i midtpartiet, på de 3-4 siste rundene.

I fjor, i tilsvarende mesterskap, løp Helge inn til 8,53,48 og perset da med 4,5 sek. Han har i vinter fått trent bedre og tidene viser at han ligger på et høyere nivå enn i fjor. Da gjenstår det å se om han klarer å overgå den gode sommersesongen han hadde i fjor.

Det kan tilføyes at banedekket i Stangehallen, ikke er det aller beste for friidrett, ettersom banen er et rent handballdekke, som piggskoene ikke får så godt grep på.

Komplette resultater 3.000m:

Her vil det komme bilder fra 3.000m:

Helge har også andre kvaliteter enn som løper. Her er det han som har stått bak kameraet: