Etterregistrering av turmål

Storfjellet med Trollheimen bak

Responsen for å være med på Fjelltrimmen på mobil har vært overveldende. I skrivende stund er det 132 deltagere og hele 432 turer har blitt gjennomfør de første dagene.
Har du allerede vært på mange turmål denne sesongen? Fortvil ikke, etterregistrering er mulig. Send en epost til etterregistrering@turstigruppa.no så blir turen lagt til (begrenset til en tur pr. turmål tatt før 1. juni).
Mange lurer på hvilke turer som kan etterregistreres. Det er alle turer som er med på Fjelltrimmen 2021 på mobilappen. Og i tillegg kan alle turmål etter den «gamle modellen» bli med.
Oversikt over disse turene finner du her:
I anledning 20-årsjubileum for Fjelltrimmen, har vi i år MÅNEDENS TURMÅL, som blir godkjent på lik linje med en topptur. Også disse teller med. De fleste blir med videre som turmål ut året, men Bolmsetrin og Finnråa er ikke med videre. Alle disse kan etterregistreres.
Hittil i år har det vært disse turmålene:
Januar Skihytta – Grønlifeltet
Februar Finnråa
Mars Helgetunsetra
April Langlimarka og Bolmsetrin
Mai Svartvassløa
Juni Seterlia ved Litltrøkna
I forbindelse med Trollheimsløpet 13. juni belønner Turstigruppa de som tar denne turen med 2 poeng. App-punktet ligger ovenfor Elshaug. Det er kun på søndag at dette punktet gir poeng. I tillegg passerer man også et app-punkt øst for Tjønna som gir 1 poeng.
Vi oppfordrer alle til å gi oss tips om eventuelle nye turmål. I app'en kan dere enkelt tipse oss om nye turmål som kan være fremtidige trimposter for idrettslaget.