Bjørn V sammen med sitt reisefølge Mesfun

Bjørn Vonheim nr 2 i Dønna og Alf Petter Bøe nr 4 i Rotevatn Rundt

Bjørn på skikkelig langtur på Helgelandskysten, mens Alf Petter nøye seg med en biltur på en stor time til Volda. På bildet: Bjørn V sammen med sitt reisefølge Mesfun.

Dønnaløpet, ca 10 km, søndag 26.05.13., Dønna

Når man bor i Nord-Norge må man finne seg i at man bruke noen timer på å komme seg på løp. Bjørn Vonheim og hans treningskamerat i Bodø Mesfun Tesfayohannes, tok i helga en 5-timers lang båttur til Dønna, ikke langt fra Sandnessjøen, på Helgelandskysten. Det ble en fin tur for Helgelandskysten viste seg fra sin beste side og ”Dønna” tok godt i mot deltagerne. Ble hentet ved kaia, gratis mat og overnatting på en skole, og de ble kjørt rundt løypa på forhånd.

 

Mesfun, som ble nr 2 i Sentrumsløpet på 29,22 (!!), ble naturlig nok vinner. Han vant på 31,29, mens Bjørn ble nr 2 totalt på 36,26. Vel så viktig for Bjørn, var at han knep 1. plassen i sin klasse, 50-54 år, 8 sek foran sin kjenning Kurt Nilsen fra Rana.

Løypa, som ikke er kontrollmålt, var småkupert. Fine forhold.

 

Rotevatnet Rundt, 6,1 km, søndag 26.05.13., Volda

Alf Petter Bøe deltok i Rotevatnet Rundt i Volda. Løpet går etter litt asfalt, men mest skogsbilveg/grusveg. Fine løpsforhold.

13 herreløpere på startstrek (en klasse uansett alder). Alf Petter ble nr 4 på tida 24,58 som gir ei km-tid på 4,05, og var ok fornøyd med det.