Rindalsrennet 2020 - praktisk informasjon

Rindalsrennet blir arrangert med arena i Helgetunmarka. Vi har fått til en runde på 4,2 km, og har besluttet at alle klasser går lenger enn det som står på terminlista. Vi mener å ha fått til en utfordrende og morsom løype med gode forhold ut fra omstendighetene. Det som eventuelt er synlig lort i løypa skal være lyng e.l. fra tuer/myrer, men vi tør aldri å garantere for bruk av "godski", det må løper selv vurdere etter gjennomgang av løypa.

 

Merk at det er veldig begrenset med plass på arena (annet sted enn på SP1-cup i 2016). Desto viktigere er det å være bevisst på å holde avstand. Det er kun tillatt med 1 foresatt pr. løper, som registreres med navn og kontaktinfo ved inngang til arena. Øvrig publikum har ikke tilgang. For å begrense antall på arena, kan foresatte ta med seg ski for å gå ut i løypa, men ikke på beina. Det er ikke mulig å se noe av løypa fra arena.

Link til Startliste. Sekunderingsfiler for begge kohorter ligger ute på Racesplitter.

 

Løyper: NB! Merk endring i løypelengder:

 • M19/20 og M senior - 4 runder á 4,2 km
 • M17/18, K19/20 og K senior - 3 runder á 4,2 km
 • K17/18 - 2 runder á 4,2 km

Se løypekart og profil. Merk spesielt et parti på ca. 400 meter der løyper møtes på en ganske bred skogsvei (ca. 6 meter), men uten fysiske løypeskillere. Vis hensyn!

 

Kohorter og tider:

 • Kohort 1 – K17, K18, K19/20, M17 og M18. 100 påmeldte og max. 1 foresatt pr. løper
 • Kohort 2 – K Senior, M19/20 og M Senior. 96 påmeldte og max. 1 foresatt pr. løper

Tidskjema:

 • 10:30 - Start kohort 1
 • 11:25 - Siste start
 • 11:55 - Alle i mål, forlat arena og parkering så snart som mulig
 • Stadion og parkering tømmes, berøringsoverflater vaskes
 • 12:30 - Tilgang til parkering og arena for kohort 2
 • 13:30 - Start kohort 2
 • 14:20 - Ferdig startet kohort 2
 • 15:00 - Alle i mål

Veibeskrivelse: Skriv inn Geilmelbrua, Rindal ved bruk av GPS. Arenaen er 500 meter forbi denne brua. Ikke følg skiltet du ser til Helgetunmarka.

Parkering: Betal kr. 100,- for parkering til VIPPS nr. 132307 (Rindal IL Ski) før ankomst. Vis VIPPS-kvittering til parkeringsvakt gjennom bilvindu.

Oppvarming/skitest: Kan gjøres i løypa pga. manglende oppvarmingsløype og testspor. Tilgang til løypa via egen sluse parallelt med startsluse. Vis hensyn til de som konkurrerer!

WC: tilgang til 2 mobile WC ved stadion, som vaskes jevnlig, og mellom kohortene. Utenfor alle toaletter og på arena blir det satt opp egne stasjoner med antibac. Merk at det ikke er tilgang på vann ved arena.

Startnummer og evt. lånebrikke hentes av hver enkelt løper i god tid før inngang til startsluse. Følg med på opprop for inngang til startsluse.

Klær og utstyr ivaretas av den enkelte løper, arrangør har ikke plastposer e.l. for klær.

Etter ferdig løp: ingen premieutdeling, kun deltagerpremie som hver enkelt tar med seg fra et bord ved utgang fra mål. Ingen servering av drikke til løpere. Løper legger selv startnummer og evt. lånebrikke i egne plastposer ved utgang fra mål. Utøver og foresatt oppfordres til å forlate området så fort som mulig etter målgang/uttak av premie.

Resultatliste kommer kun på nett, det henges ikke opp resultatlister på stadion. Det er ikke tilgang til strøm eller internettforbindelse, så det blir ikke liveresultater. Vi vil forsøke å få lagt ut resultatliste etter første kohort, men garanterer ikke at resultatliste kommer på Rindal IL sin nettside før etter at rennet er ferdig. Speaker vil lese resultat for hele klasser hvis klart.

Kiosk: Ingen kiosk eller servering.

Dusj/Garderober: Dette er ikke tilgjengelig

Se ellers smittevernplan/arrangementsmanual.

Velkommen til Rindalsrennet! OG HUSK: HOLD AVSTAND!