Mange nye klubbdommere

Ny dommer i klubben og

Rindal IL holdt i kveld klubbdommerkurs i fotball. Hele 19 ungdommer møtte opp, og det er virkelig bra for en klubb som Rindal! Kursholdere var klubbens egne dommere Jens E Indergård og Øyvind Dalen. Ungdommene fikk et overblikk i reglene som gjelder i barnefotballen og generelt en gjennomgang av hva det vil si å være fotballdommer.

008
19 nye klubbdommere!
010
012
Gjengen samlet etter endt teoridel. Nå venter det praksis utover vinteren
Ole-Johnny-Løfald-Dommertrio-Alvdal-Buvik
Ole Johnny Løfald (Foto Tore Schølberg/TFDL.no)

Neste steg for disse unge dommerne vil nå være å dømme turneringer og treningskamper med god veiledning fra Jense og Øyvind, og videre dømme seriekamper i barnefotballklassene i sommer. Vi gleder oss til å se alle sammen i aksjon med fløyta etter hvert. Dette er virkelig et stort løft for fotballavdelinga, og kanskje ser vi flere av disse som krets og forbundsdommere om noen år?

Ny kretsdommer i klubben
Det er ikke bare de ferske klubbdommerne som er ny i klubben. Vi fikk også en ny kretsdommer i klubben like før jul. Ole Johnny Løfald meldte nemlig overgang fra Tiller. Ole Johnny er fra Trondheim, og bor der, men med aner fra Rindal var det kanskje ikke så unaturlig å melde overgang nettopp hit når han skulle skifte klubb, og glad er vi for det.

28 åringen fra Trondheim har holdt på med fotballdømming i mange år, og satser først og fremst som assistentdommer, der han i flere år har dømt fast i Obos-ligaen (1. divisjon).
Vi ønsker han velkommen i klubben og ønsker lykke til med dommersesongen!