Camp Trollheimen - 2021

Arrangeres 5.-8. august (uke 31)

I disse tider må vi naturligvis ta forbehold, men vi er optimister med tanke på å være tilbake til noenlunde normale tilstander innen sommeren, og planlegger ut fra at Camp Trollheimen som vanlig arrangeres i uke 31 (5.-8. august).

God stemning etter myrfotball ved Tjønna for yngste gruppe
God stemning etter myrfotball ved Tjønna for yngste gruppe
Elghufsintervall (2)
Elghufsintervall i myra i Langlimarka for eldste gruppe

Påmelding
Meld deg på HER. Påmeldingslink aktiveres 1. februar. I likhet med tidligere år har vi satt et tak på hvor mange vi tar inn, og plassene har blitt fylt opp raskt, så vær snar!
 

Vi kjører som vanlig med todelt opplegg også i 2021:
  • Camp Trollheimen - Skisamling for 14-19 år, et opplegg med fokus på kvalitetsøkter og hvile for de som vil satse på ski, tiltenkt for treningsvillige og motiverte utøvere i årsklassene 2002-2007. Base vil være ved Saga Trollheimen Hotell, med hotellovernatting og full bespisning med frokost, lunsj, middag og kveldsmat. Det er også mulig å overnatte privat. 

  • Camp Trollheimen - Skiskole for 9-14 år med overnatting og alle måltider på Rindal Skole. Dette er et tilbud til aldersgruppen 9-14 år (2007-2012), med fokus på lekbasert trening og å ha det gøy både under og utenfor trening. For de yngste er dette også en god anledning til å få prøve seg på rulleski i trygge omgivelser og med god instruksjon. 

Aldersgrensene mellom gruppene er ikke endelige. Det er litt opp til foresatte i samråd med løper å finne riktig ambisjonsnivå og gruppe. Vi har som et utgangspunkt tenkt at skillet mellom gruppene går mellom de som skal gå 3 og 5 km kommende sesong. Man må regne med en god del høyere treningsbelastning og "voksentrening" på skisamling, men det vil uansett være godt utbytte både treningsmessig og ikke minst sosialt både på skisamling og skiskole. Ta gjerne kontakt hvis du er i tvil om hva som er riktig gruppe.
 
Instruktørteamet består hovedsakelig av seniorløpere og langrennsinstruktører fra eller med nær tilknytning til Rindal IL.

Priser:

  • Skisamling med overnatting/helpensjon på Saga       kr. 3.000,-
  • Skisamling uten overnatting                                        kr. 2.200,-
  • Skiskole (inkl. overnatting og alle måltider)                 kr. 2.400,-

Skiskole samme pris med og uten overnatting.

Betaling:

Deltageravgiften vil bli krevd inn noe senere i vinter. Merk følgende avbestillingsregler:

  • Ved mottatt krav om deltageravgift vil avbestilling før oppgitt betalingsfrist være gebyrfritt.
  • Ved avbestilling mellom betalingsfristen og 4 uker før campen starter refunderer vi påmeldingsavgiften minus et gebyr på NOK 500,- pr. deltager
  • 28 til 7 dager før oppstart: 50 % av deltageravgiften refunderes
  • Senere avbestilling gir ikke refusjon
Ta kontakt på e-post: ct@rindalil.no eller telefon 926 01677 ved spørsmål.