Camp Trollheimen - 2020

Arrangeres 30. juli - 2. august (uke 31)

Camp Trollheimen arrangeres i uke 31, og kjører som vanlig med todelt opplegg også i 2020:
Elghufsintervall (2)
2014: Elghufsintervall i myra i Langlimarka for eldste gruppe
Alle etter myrfotball - Rune[1]
2014: God stemning etter myrfotball ved Tjønna for yngste gruppe
 • Camp Trollheimen - Skisamling for 14-19 år, et opplegg med fokus på kvalitetsøkter og hvile for de som vil satse på ski, tiltenkt for treningsvillige og motiverte utøvere i årsklassene 2001-2006. Base vil være ved Saga Trollheimen Hotell, med hotellovernatting og full bespisning med frokost, lunsj, middag og kveldsmat. Det er også mulig å overnatte privat. 
 • Camp Trollheimen - Skiskole for 9-14 år med overnatting og alle måltider på Rindal Skole. Dette er et tilbud til aldersgruppen 9-14 år (2006-2011), med fokus på lekbasert trening og å ha det gøy både under og utenfor trening. For de yngste er dette også en god anledning til å få prøve seg på rulleski i trygge omgivelser og med god instruksjon. 
Aldersgrensene mellom gruppene er ikke endelige, her er det litt opp til foresatte i samråd med løper å finne riktig ambisjonsnivå og gruppe. Vi har som et utgangspunkt tenkt at skillet mellom gruppene går mellom de som skal gå 3 og 5 km kommende sesong. Man må regne med en god del høyere treningsbelastning og "voksentrening" på skisamling, men det vil uansett være godt utbytte både treningsmessig og ikke minst sosialt både på skisamling og skiskole. Ta gjerne kontakt hvis du er i tvil om hva som er riktig gruppe.
 
Instruktørteamet består hovedsakelig av seniorløpere og langrennsinstruktører fra eller med nær tilknytning til Rindal IL.
 
Program:
 • Treningsprogrammet for skisamlingen på Saga finner du HER.
 • Aktivitetsplan for skiskolen finner du HER.
Priser:
 • Skisamling med overnatting/helpensjon på Saga       kr. 3.000,-
 • Skisamling uten overnatting                                        kr. 2.200,-
 • Skiskole (inkl. overnatting og alle måltider)                 kr. 2.400,-
Skiskole samme pris med og uten overnatting.
 
Påmelding:
Meld deg på HER. Påmelding åpnes 1. januar 2020. I likhet med tidligere år har vi satt et tak på hvor mange vi tar inn, og plassene har blitt fylt opp raskt, så vær snar!

Betaling:

Deltageravgiften vil bli krevd inn noe senere i vinter og gjøres på samme måte som på skirenn, via terminlisten og Min Idrett. 

Merk at vi har innført avbestillingsregler:

 • Ved mottatt krav om deltageravgift vil avbestilling før oppgitt betalingsfrist vil være gebyrfritt.
 • Ved avbestilling mellom betalingsfristen og 4 uker før campen starter refunderer vi påmeldingsavgiften minus et gebyr på NOK 500,- pr. deltager
 • 28 til 7 dager før oppstart: 50 % av deltageravgiften refunderes
 • Senere avbestilling gir ikke refusjon

 

Ta kontakt på e-post: ski@rindalil.no eller telefon 926 01677 ved spørsmål.