IMG_2142

Tjønna Rundt Aleneløp 12.-15.06.

Kommende fredag skulle Rindal Løpskarusell ha vært arrangert, to runder rundt Tjønna. Men fortsatt kan vi ikke arrangere fellesstart, derfor blir også dette et aleneløp. Mange begynner nå å bli kjent med begrepet, men kort forklart er aleneløp at du kan gå/løpe når du vil i en bestemt periode, og tar egen tid (se nedenfor).

Bilde: Bildet: Mille og Magnus Øyen

Vi må fortsatt merke oss at AVSTANDSREGELEN PÅ 1 METER gjelder fortsatt. Og dessuten, det kan ikke være flere enn 10 som starter samtidig.

Avholdes i perioden fra fredag 12.06. kl 1500 til mandag 15.06. kl 2100.

Løypa og start/mål

Vi bruker samme løype som i klubbmesterskapet og i Løpskarusellen tidligere år. Dvs start og mål på Badeplassen. Går/løper i retning skistadion («medsols»), og NB opp fiskbeinsbakken. Det blir det satt opp «sperringer» på de mest kritiske stedene. Start/mål er markert med klubbens beachflagg (lysstolpen ved kiosken).

Vi ønsker å nå alle, fra konkurranseløpere til spasertrimmere

Begge gruppene var godt representerte i de 2 første aleneløpene, og mange midt i mellom. Håper den tendensen fortsetter. Og er motivasjonen å slå egen personlig rekord, så les mer her. Ved å se på denne statistikken, så ser man hvorfor man skal «slite» seg opp «fiskbeinsbakken», og ikke korteste veg. Vi har brukt eksakt samme løype siden 1993!!! Tider fra årets løp, betraktes som uoffisielle, og vil ikke komme på nevnte statistikk.

Uttrekkspremie/startkontingent 

I de to første aleneløpene, er det mange som har betalt inn frivillig startkontingent, den bruker vi til å finansiere et gavekort på kr 500,- fra Sport1, som trekkes blant deltakerne.

Vi beholder samme sats som sist, kr 50,- for en person, samme sats også for en familie. De som ønsker å betale, bruker Vippsnr 126450 (Rindal IL Friidrett) eller bank 4111.06.00958 merket Løpskarusell.

Deltakerliste/alfabetisk resultatliste

Alle som deltar, tar tiden sjøl, og melder den til arrangøren. Vi fortsetter som tidligere år: Bruker du lengre tid enn 7 min/km, dvs 26,40, og du får registrert denne tiden.

Påmelding/melde tid?

De som har deltatt, sender SMS til 952 37030 eller epost tbolme@mbotten.no med: Tid eller Fullført, navn og dato. Sper man på med et bilde av ei klokke, så er det bra. Noen vil føle at det er langt å gå to runder, spesielt de med korte bein. Disse kan nøye seg med en runde, disse rapporterer da «1 runde».