Lina Roindt 2020: Tusen takk til alle deltagere, publikum, komiteer og sponsorer/samarbeidspartnere

Tross usikre værvarsler, møtte folk opp i hopetall. Litt yring av og til i den første timen trimmerne var ute, men været bedret seg etter hvert og det var perfekte løpeforhold når konkurranseklassene startet. Og Trond Ørjan Eide satte en ekstra spiss på dagen ved å løpe på 33,07 og slettet den gamle løyperekorden fra 1989. Løypa er 10.805m, noe som gir ei gjennomsnittlig km-tid på 3,04. Og da må man ta i betraktning av at også den bratte stigningen opp Bjergin er forsert.

192 trimmere og 25 i konkurranseklassene, til sammen 217 deltakere, ei fin økning fra fjorårets 202. Dette var 30 årsjubileum for skolecupen. 40,8% av alle elevene møtte, noe som er svært bra. Skolecupen har alle disse årene hatt stor betydning for Lina Roindt. Mange elever betyr mersalg i deltakelsen i form av at også foreldre og søsken deltar i større grad. Se forøvrig egen sak om skolecupen.

For spesielt interesserte, så er adelskalender og passeringstider oppdatert her:

Næringslivet støtter Lina Roindt med annonser og gavepremier. Vi takker alle som har støttet oss. Her ser du en oversikt over våre støttespillere.

Vel møtt til Lina Roindt i 2021!