Mathilde

Konkurranser i perioden 09.02.- 03.03.19.

Mathilde Eidnes Bakken har tatt bronse i UM Innendørs, Alf Petter Bøe har løpt 10km i Ålesund VK, Bjørn Vonheim deltatt i Bodø Winter Run, Anders Boye, Lars Kristian Rodal og Mali Røen Skjermo i Trondheim Winter Run og 11 RIL-løpere har deltatt på 3.000m.

Flere bilder fra arrangementene på vår Facebookside.

Bildet: Mathilde med bronse i UM Innendørs.

Ålesund Vinterkarusell nr 3, 10km, lørdag 09.02.19., Brusdalen, Ålesund

Alf Petter Bøe åpnet nyåret med å løpe ÅV nr 3 på 38,57 midten av januar. Nå løp han samme løypa på nytt, denne gang på 39,05. Alf Petter mener likevel at dette var et bedre løp. Denne gang var det 5 gr, vindstille, men glatte partier i deler av løypa. Ganske bra forhold etter årstida, men forholdene var litt bedre forrige gang.

Bodø Winter Run, 10km, søndag 10.02.19., Bodø

Bjørn Vonheim løp årets første konkurranse i ei ikke kontrollmålt løype i et skikkelig vintervær, som bildet nedenfor viser. Snø, minus 3, litt vind og dårlig feste her og der. «Fin treningsøkt lell!» Bjørn løp i terrengsko, syntes det funka bra på snøføret. Bjørn ble nr 5 av de 35 startende på 43,56. En klasse uansett alder.

Trøndersk Vinterkarusell nr 5, 3.000 m, tirsdag 12.02.19., Ranheimshallen, Strindheim il

11 RIL-løpere deltok på vinterens andre 3.000m i Ranheimshallen. Dermed har 14 RIL-løpere deltatt på en eller begge 3.000m-løpa som inngår i TVK. Alle våre tider er samlet i denne adelskalenderen som inkluderer tider tilbake helt til 2016 (bla nedover til Trøndersk Vinterkarusell 3.000). De fleste løp raskere denne gang sammenlignet med januarløpet.

Som forrige gang ble Anders Boye vår bestemann. Da løp han på 9,00,7 etter en stor sprekk på slutten. Han la opp til ei helt anna disponering denne gang sammenlignet med hans løp for en måned siden. Hans 1.000m-passeringer: 2,58-3,03-2,54 gav ei sluttid på 8,55,3, perset derved med 5 sek, og kom under 9 min grensa for første gang. Det kan nevnes at han for en måned passerte 2.000m på 5,51, nå passerte han på 6,01, noe som betyr at han denne gang løp 15 sek raskere på siste 1.000m!!!

For øvrig: Fantastisk med 180 på startstrek på en 3.000m.