11 RIL-løpere i Hytteplanmila

Det var fine forhold under Hytteplanmila da Kristian Woldvik løp på raske 31,38. Dette er første resultatoppdatering på hjemmesida siden begynnelsen av august. Beklager dette, men alle resultater der vi har hatt deltagere, skal etter hvert komme på nett. Men først om Hytteplanmila.

Bjørn Vonheim/Terje Olsen med dobbeltseier i klasse 50-54 år
Kristian Woldvik

Hytteplanmila, 10 km, lørdag 22.10.16. Hole (like utenfor Hønefoss)

Hytteplanmila er på relativt kort tid, 12 år, blitt et stort arrangement. Deltagelsen øker for hvert år, i år måtte arrangøren sette begrensing på deltagelsen. I år var det 2.030 fullførende mot 1.743 i fjor og 1.502 i forfjor. Årsaken er like enkel som den er vanskelig, et flott arrangement med utøverne i fokus, og ei lettløpt løype. Skal man perse på en 10 km, er det hit man drar.

I tillegg er mange store og små detaljer på plass, samt at arrangementet er svært kompakt. En stor idrettshall huser alle funksjoner som garderobe, startnummerutdeling, resultatservice, premieutdeling og matsalg (dvs man kunne spise gratis så mange Narumboller og drikke så mye kaffe og te som man orket). Løypa, parkering og start/mål var bare 100m unna, og vår buss kunne parkere på nøyaktig samme sted som i fjor, bare 25 m fra inngangsdøra!!! Tross begynnende voksesmerter, starten ble avviklet fantastisk bra.

Fine løpsforhold, knapt 5, overskyet, noe vind, 4-5 m/s, men vindretninga var ideel. Bar en halvtime etter avgang med bussen gikk tempen ned til 1,5 gr og det sluddet…..

Vi hadde 11 løpere med. I spiss, Kristian Woldvik som satte en klar pers på 31,38 og ble nr 20 i det sterke feltet. Vil ellers påpeke at det ble dobbelt i klasse 50-54 år med Terje Olsen og Bjørn Vonheim. Vi må dvele litt ved Terje sin tid, han løp på 33,45 og vant klassen med 2,01. Men ikke nok med det, han løp 1,25 bedre enn tidligere bestenotering på årets Norgesstatistikk i klassen!!!!

For øvrig inneholder tabellen nedenfor det meste av opplysninger om våre løpere. Der kan man blant annet kunne se om våre løpere tapte eller vant plasseringer fra 5 km og inn til mål.

Kristian Woldvik gikk inn på andreplass på vår eksklusive adelskalender, se peker Statistikker.